Hvem er vi?

Kære Gæst

Hjertelig velkommen i Café Orangeriet

Du finder os i centrum af Vejen og vi er for dig der har fokus på den gode smag, friske råvarer og gode oplevelser, og ynder at sætte dig selv i centrum, når det gælder mad- og drikkevarer.

Den lille oase, som vi gerne vil skabe med Café Orangeriet, er tænkt som et sted, hvor man mødes og hvor nye tanker og ideer gror samt udvikles, i et grønt og hyggeligt miljø.

Vores menukort er enkelt og vores produkter er nøje udvalgt efter smag og kvalitet, ligesom vi selv producerer mange af vores dressinger og gerne bager vores kager og boller selv. Vi sætter stor pris på at kunne tilbyde hjemmebag til dig som gæst. Vi kan også tilbyde såvel laktose – og glutenfri dressing, samt glutenfri brød.

Da vi holder meget af mad og drikke fra Spanien, og især Italien, er vores produkter meget inspireret af maden i disse to sydeuropæiske lande.

I Café Orangeriet producerer vi sandwich af friskbagt ø-landsbrød og med meget mere af det gode fyld; sprøde farverige salater samt tapas og brunch med et twist af noget særligt!

Vi serverer økologiske safter, friskpressede juicer, vin og specialøl. Herudover har vi et alsidigt kaffekort med både de almindelige kaffedrikke og flere kaffespecialiteter, som kun findes i Café Orangeriet. Kaffen er kort sagt en hjertesag i Café Orangeriet.

Vi sætter i Café Orangeriet stor pris på hjemmelavede produkter, og det er langt fra tilfældigt, hvad der produceres, og hvad der tilmed får en plads på vores menukort.

I team Café Orangeriet dyrker vi smilet og det lille glimt i øjet, hvilket vi også håber tilsmiler vores gæster.

Kort sagt: Vi elsker det vi beskæftiger os med. Så vær derfor forberedt på at denne begejstring kan smitte, når du besøger Café Orangeriet.

Herudover kan vi tilbyde at hele caféen kan lejes til private arrangementer. Kontakt herom Café Orangeriet på 29 319 317 og få en dialog om en optimal løsning, som matcher behovet til netop din begivenhed!

Mange hilsner fra

Team Orangeriet

OrangeriEt Orangeri er betegnelsen på et større opvarmet drivhus, der benyttes til overvintring af  citrustræer og planter.